Zelišča

Odpravite negativne posledice stresa z obiskom kozmetičnega salona

November 16, 2016

V današnjem stresnem svetu je nujno, da si vzamemo čas zase in se sprostimo. Negativni dejavniki stresa se poznajo na vašem celem telesu. Stres se manifestira v vaših lomljivih nohtih, aknasti in nečisti koži, bolečih mišicah in sklepih. Kozmetični salon Maribor vam omogoča popolno sprostitev od glave do nog.posledice-stresa-z-obiskom-kozmeticnega-salona

Nega celega telesa

Obisk kozmetičnega salona je popolna sprostitev za vaše celotno telo. Kozmetični salon Maribor ni potrebno obiskati zgolj pred slavnostnimi dogodki. Svojemu telesu raje privoščite razvajanje in nego skozi celo leto. Telo vam bo hvaležno.

Negovanje in zaščita obraza pred zimo

Mrzel zrak negativno vpliva na vašo kožo in se kaže v obliki izsušene in ranjene kože. Kozmetični salon Maribor zagotavlja optimalno in globinsko čiščenje kože ter nanos visokokvalitetnih negovalnih mask in krem. Vsi negovalni izdelki vsebujejo vitamine, antioksidante in koencime, ki skrbijo za zdrav in mladosten videz vaše kože.

Sproščujoča masaža

Nega telesa sestoji tudi z masaže določenih delov telesa in masaže celega telesa. Kozmetični salon Maribor omogoča zdravilno in sproščujočo masažo za odpravo bolečin v hrbtenici in mišicah. Masaže blagodejno vplivajo tudi na imunski sistem, prekrvavitev, odpravo napetosti in stresa ter splošno dobro počutje.

Pedikura in manikura za dovršen videz

Po negi in masaži celega telesa, si morate privoščiti tudi nego rok in nog. V zimskem času naše telo pridobiva premalo vitamina D, kar vpliva na krhkost naših nohtov. Manikura in pedikura, ki jih nudi kozmetični salon Maribor, poskrbita za zdrave, močne, trde in lepe nohte na rokah ter nogah. Cepljenje in lomljenje nohtov na rokah lahko enostavno preprečite s permanentno manikuro za krepljenje nohtov.

Poseben hit meseca decembra je podaljševanje trepalnic z Yumi Lashes

https://www.youtube.com/watch?v=e-Mfce5iE3E

Svetle, redke in kratke trepalnice so bile včasih precej problematične. Podaljševanje trepalnic s pomočjo lepljenja umetnih trepalnic je bilo včasih nemogoče zaradi krhkosti vaših trepalnic. Nove tehnike z Yumi Lashes, ki jih nudi kozmetični salon Maribor, omogočajo podaljševanje brez lomljenja in poškodovanja vaših trepalnic.

Patentirana Lux Factor 4D Hyaluron krema proti gubicam vsebuje 100-% naravni hialuron, ki je edinstvene kakovosti. Preberite več …

V isti kategoriji preberite še:


Categories: Zdravje