Zelišča

Nosečnost po 30. letu – kako zanositi?

May 15, 2019

Fertility+ zanjo – za lažjo zanositev

Če se odločate za nosečnost po 30. letu, je čisto možno, da bo do zanositve prišlo brez težav po naravni poti. V primeru, da se to ne zgodi samo od sebe, pa si lahko poskušate pomagati s prehranskimi dopolnili Fertility+ zanjo, ki so popolnoma naravna. Zaradi tega so prehranska dopolnila Fertility+ zanjo dobra rešitev za vse, ženske ki se spopadate s težavami pri zanositvi oziroma se odločate za nosečnost po 30. letu, ko plodnost počasi začne upadati.

Nekatere ženske kljub temu nimajo težav z zanositvijo, četudi so stare 30 let ali več, medtem ko druge ne morejo zanositi. Naravno prehransko dopolnilo Fertility+ zanjo je tako namenjeno vsem ženskam, ki bi rade pospešile ta proces in poskrbele za nosečnost po naravni poti. Običajno so to ženske:

Kako zanositi?

Ko se odločate za zanositev, je vedno pametno najprej obiskati ginekologa, se z njim podrobno pogovoriti in narediti pregled z ultrazvokom. Prav tako pa lahko ob enem ginekolog vzame še bris ter tako preveri, da je z vašim zdravstvenim stanjem vse v redu in da ste pripravljene na zanositev. Prav tako je smiselno, da ob tem začnete jemati tudi folno kislino, ki lahko pomembno vpliva na pravilen razvoj ploda.V isti kategoriji preberite še:


Categories: Zdravje