Zelišča

S hyaluron kremo do lepšega nasmeha

March 10, 2019

Nasmeh je najlepši izraz na obrazu. S tem se strinja večina oseb, ki so jih povprašali o tem, kateri izraz na obrazu soljudi najraje vidijo. Lep nasmeh zahteva nekaj vloženega časa in truda. Ne le skrb za zdravje zob, temveč tudi za obraz je potrebno redno skrbeti. S tem mislimo predvsem na umivanje in odstranjevanje odvečnih dlačic. Za lepo kožo obraza potrebujemo tudi primerno vlažilno kremo in glede na tip kože tudi drugo kozmetiko.

Kreme proti gubicam

S starostjo se spreminja obraz, z njim pa seveda tudi naš nasmeh. Gubice so tiste, ki dajejo obrazu poseben pečat, vplivajo na naš izraz in nasmeh. Pravijo, da se ravno po obliki in legi gubic vidi, ali smo veliko ali le malo časa nasmejani. Ljudje imamo različna mnenja glede gubic. Nekateri se zanje komajda zmenijo. Predstavljajo jim neizogiben znak dozorevanja kože obraza in razen skrbi za čistočo obraza, ne vlagajo pretirane energije v uporabo krem proti gubicam. Spet drugi prisegajo na kreme, kot je 4d hyaluron krema za obraz.

Kaj je 4d hyaluron krema?

Kreme za obraz se, kot smo že omenili, razlikujejo po sestavi. Nekatere so namenjene vlaženju kože in ohranjanju njenega tonusa. Druge so namenjene zmanjševanju gubic, mednje spada omenjena 4d hyaluron krema za obraz. Ta deluje globinsko in z vplivom na strukturo kože pomaga zmanjševati gubice. Poleg tega kožo obraza hidrira in osveži, s čimer povzroči, da je koža sijoča in bolj gladka.

O delovanju vsakega pripravka je moč debatirati. A na koncu k odločitvi pripomorejo predvsem izkušnje drugih uporabnikov. Ti so v veliki meri ugotavljali pozitivne spremembe ob uporabi hyaluron kreme, kar je dobra novica za vse, ki se odločajo za morebiten nakup. Uporabniki so navajali opazno izboljšanje hidracije kože obraza, bolj sijočo polt, lepši tonus in manj vidne gubice. Predvsem gubice so tiste, zaradi katerih se odločajo za uporabo omenjene kreme. Nekatere pri tem skrbijo finance, spet drugi se sprašujejo, ali je hyaluron krema primerna za njihov tip obraza. Zato se dotaknimo tudi te teme.

Delovanje hyaluron kreme

Krema proti gubicam 4d hyaluron je primerna za vse tipe kože in ne glede na starost. Učinkuje globinsko in ne glede na razlike v strukturi kože vsakega posameznika, aktivno deluje na nekatere molekule. Te se od ene do druge osebe bistveno ne razlikujejo, zato ni razloga za skrb. Učinki so vidni že v nekaj dneh, bolj opazni pa po enem do treh tednih. Odvisno od stopnje nagubanosti kože ter starosti se lahko pojavljajo razlike v času, ki je potreben za opazne učinke delovanja. Seveda nobeni dve osebi ne bosta opazovali popolnoma istih učinkov. Razlike med nami obstajajo tako v genetiki kot tudi vplivov iz različnih okolij, v katerih živimo. Dolgotrajne učinke ima predvsem naš življenjski slog.

Poleg kreme še kaj drugega

Učinki na kožo se seveda izražajo bolje, ko za kožo skrbimo na več različnih področjih – govorimo lahko tudi o drugih kozmetičnih pripomočkih – www.lux-factor.com. O praktičnem pristopu bomo povedali kaj več v naslednjih odstavkih. Strinjamo se lahko, da je za ustrezno regeneracijo telesa, tkiv in organov, med katere spada tudi naša koža, potrebno skrbeti vsakodnevno. Včasih nas to vodi do spoznanja, da je potrebno spremeniti prenekatere življenjske navade. A so ta spoznanja, kadar jih upoštevamo, zagotovo najboljša na dolgi rok. Dolgotrajne spremembe so namreč tiste, h katerim bi morali stremeti, saj se sicer nenehno vračamo na točko, na kateri smo začeli. Takorekoč se lahko vrtimo v krogu. Da do tega ne pride, je potrebno vložiti določeno mero truda in časa.

Kot redna uporaba kreme se tudi ves ostali trud poplača

Za primerno strukturo in lepo kožo obraza lahko veliko naredimo sami. Potrebno je nekaj volje in časa, da pridemo do vidnih rezultatov, vendar so ti nato trajni. Prvo, na kar bodimo pozorni, je zadosten vnos tekočin. Ob nezadostnem vnosu porabijo tekočine drugi organi v telesu, koža pa ostane brez svojega deleža. Ohranjajmo tudi tonus mišic obraza, k čemer pripomore masaža in vaje za obrazne mišice. Nenazadnje poskrbimo tudi za redno gibanje, ki ohranja zdravje celotnega telesa.

K lepemu nasmehu torej vodi več poti. Najbolje je, da izberemo več njih, saj se s celotnim pristopom doseže največje uspehe. Tako kot pripomore umivanje, 4d hyaluron krema, redno gibanje in skrb za hidracijo, pripomore tudi, da se obdamo s pozitivnimi ljudmi. Nasmeh se namreč najlepše izrazi, kadar smo v dobri družbi.

V isti kategoriji preberite še:


Categories: Zdravje