Zelišča

Naravna organska kozmetika

April 30, 2016

Težave z aknami, z mastno ali zelo suho kožo, različni kožne bolezni, kot je na primer luskavica, pa tudi alergije in še marsikaj drugega lahko prizadene našo kožo, poleg tega pa je ta izpostavljena še različnim vremenskim pogojem, mrazu, suhemu zraku, sončnim žarkom, stresu in staranju. Vse to ji zelo škoduje, kar se na njej tudi velikokrat pozna. 
Zato moramo za našo kožo dobro skrbeti, za to pa lahko poskrbi le kvalitetna organska kozmetika, ki neguje našo kožo in jo ščiti pred škodljivimi vplivi okolja.

Naravna-kozmetika

Zakaj organska kozmetika?

Vedeti moramo, da vsak človek porabi kar nekaj kilogramov kozmetike na leto. V njej so različne snovi, med katerimi niso vse prijazne našemu zdravju. To se lahko pri najbolj občutljivih ljudeh, otrocih ali starejših kaže kot huda alergijska ali kakšna druga bolezenska reakcija v obliki izpuščajev, koprivnice ali rdečice.

organska kozmetika


Če opazimo, da naša koža določenega izdelka ne prenaša ravno dobro, ga moramo seveda čim prej prenehati uporabljati. Naša koža je še posebej občutljiva takrat, kadar smo pod stresom, zato moramo takrat biti še bolj previdni, kakšno kozmetiko uporabljamo.

Nek izdelek lahko uporabljamo iz leta v leto in iz dneva v dan brez vsakih težav, nato pa bo naenkrat začel škoditi naši koži. Zaradi stresa in drugih dejavnikov se namreč poruši njeno naravno ravnovesje, to stanje pa z uporabo agresivne kozmetike samo še poslabšamo. Zato je organska kozmetika edina pametna rešitev v takšnih primerih, pravzaprav pa jo je najbolje uporabljati tudi preventivno oziroma vsak dan, saj tako zagotovimo, da s kožo ne bomo imeli nobenih resnih težav.

Privoščite svoji koži najboljše in si priskrbite organsko kozmetiko, ki bo z naravnimi sestavinami razvajala vašo kožo in jo naredila zdravo in sijočo. Poskrbite za svoje najdražje tako, da jim takšno kvalitetno kozmetiko podarite za darilo – zelo vesele jo bodo najstnice in najstniki, ki se spopadajo z aknami in mastno kožo, nosečnice in mlade mamice, katerim ni vseeno, kakšno kozmetiko uporabijo, in starejši, ki imajo velikokrat težave z izsušeno kožo, pa tudi vsi ostali.

Poskrbimo za zdravje naših oči. Ste vedeli, da se na očeh pogosto vidi, če je z našim telesom kaj narobe? Preberi več …

V isti kategoriji preberite še:


Categories: Zdravje